Novi Sad
01.06.2023.
08:57 > 13:42
Mediji koji od države dobijaju najviše novca isti su oni koji najviše krše Etički kodeks novinara, ali i koji su najčitaniji u celoj državi.
  • Vazd

    01.06.2023 12:55
    Tibi
    Novac je svakako najbitnija stvar na svetu u tom smislu. Drzava daje novac za toaletne medije, te se stvaraju toaletne novine (koje normalnom coveku mogu posluziti samo i iskljucivo za potrebe toaleta). Oni mediji koji nece da ispunjavaju bolesne zelje rezima, ostaju bez novca, te se onda moraju okretati na druge adrese za novac, gde ga dobiju, ali moraju da ispunjavaju njihove zelje, te onda dolazimo do zakljucka da u nasoj prciji od zemlje, dje se ni Bozije zore ne zna, nije odrzivo imati NEZAVISNO novinarstvo, te uvek pristrasno i sa dozom "naredbi". Sto bi rekao jedan od komentara na ovu vest, "Ko nas kleo, dangubio nije".
    P.S. Kako botovi rokaju minuse, kakvi doktori hahah
  • Milana

    01.06.2023 12:14
    kašljuc kašljuc
    ...pa zato i dobijaju novce - da truju ljude i omladinu sa svojom odvratštinom od sadržaja!
  • Ralle

    01.06.2023 11:07
    Srbijo moja,sve ovo je tacno,zasto se ovo nama desava,zato padamo na sendvice,brasno,ulje pirinac pred izbore,vucic dao divan paket...a posle izbora sin joj ide sa kanisterima ide po naftu za oranje..e za to je neko drugi kriv...citam napali Marka Janketica..zar smo stvarno toliko glupi da nasedamo na provokacije nekih polu ljudi sto grme u skupstini..probudi se Srbijo moja,jedina u srcu nasem..
  • Z

    01.06.2023 10:33
    ko nas kleo nije dangubio
  • Neko

    01.06.2023 09:22
    Srbija protiv nasilja
    Tesko je neobrazovanom, neobavestenom objasniti da je upravo to sto jeste!
    To Prvorodjeni jaaako dobro zna, i maestralno koristi.
    Vidimo se u subotu

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna